Alkcare: goed voor elkaar

Locatie 't rekerheem

’t Rekerheem is hét Zorgcentrum in Alkmaar Noord, gelegen vlakbij winkelcentrum de Mare en de Rekerhout.

Over 't Rekerheem

Locatie de Oldeburgh

De Oldeburgh is hét Zorgcentrum in Oudorp en verbonden met seniorenwoningen van woningbouwcoöperatie Kennemer Wonen aan de Vuyk.

Over de Oldeburgh

Activiteiten kalender

Er zijn geen activiteiten gevonden

Alkcare Nieuws

Naar de Camping

Het is weer tijd voor de camping! Ook dit jaar gaan we weer gezellig met onze bewoners naar de camping. Op camping Molengroet in Noord-Scharwoude staan we met een grote caravan die..

Lees meer

Nationale Rollatorloop Amsterdam

Het is inmiddels een traditie geworden, deelname aan de Nationale Rollatorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op woensdag 22 mei zijn wij met een kleine delegatie naar Amsterdam..

Lees meer

Workshop 'Dementie, hoe voelt dat?'

Op donderdag 2 mei organiseren we, speciaal voor familieleden en mantelzorgers, de workshop Dementie, hoe voelt dat? Tijdens de workshop laat onze trainer/coach Trudi Sneek u een aantal..

Lees meer
Ga naar alle nieuws rubrieken

ALKCARE BIEDT VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VOOR ZORG EN WELZIJN

De meeste mensen willen graag zelfstandig blijven wonen. Maar als dat niet meer gaat, kan met hulp van Alkcare het leven zoveel mogelijk voortgezet worden zoals iemand dat gewend was.

De medewerkers van Alkcare bieden professionele zorg. We vinden het belangrijk dat bewoners en cliënten zich bij ons thuis voelen. Er mag verwacht worden dat met inachtneming van de wensen, mogelijkheden en de indicatie ondersteuning geboden wordt  bij die zaken waar iemand geheel of gedeeltelijk niet meer toe in staat is.