Alkcare Diensten

Voor cliënten die wonen in Alkmaar Noord, Koedijk en Oudorp biedt Alkcare diverse diensten aan. Deze  zijn erop gericht om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. De volgende diensten zijn vast in ons pakket:

RESTAURANT

In het Restaurant in ’t Rekerheem en in de Oldeburgh is er iedere dag de mogelijkheid om tussen de middag te komen eten, ook in het weekend. Daarnaast is in ’t Rekerheem op dinsdag- en donderdagavond het restaurant ook open. De maaltijden worden bereidt in onze eigen keuken waar elke dag vers wordt gekookt. Bewoners, bezoekers, buurtbewoners: iedereen is van harte welkom.

Meer informatie

MAALTIJDSERVICE THUIS

Alkcare biedt een maaltijdservice aan huis voor mensen in de wijk. Het zijn koelverse maaltijden. Deze maaltijden worden twee keer per week rondgebracht.

Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice, klik hier voor het aanvraagformulier.

PERSONENALARMERING

Alkcare biedt professionele zorgopvolging bij alarmering, zodat u veilig thuis kunt blijven wonen.

Meer informatie

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Een medewerker kan uw mantelzorgtaken thuis tijdelijk overnemen, zodat u buitenshuis met een gerust gevoel uw eigen bezigheden kunt doen en u de zorg voor uw naaste vol kunt houden.

WASSERVICE

Voor de cliënten die thuiszorg van ons ontvangen bieden wij de mogelijkheid van wasverzorging.

BOODSCHAPPENSERVICE

Een medewerker van Alkcare kan de boodschappen verzorgen en bij u thuisbrengen. Als u woonachtig bent in onze aanleunwoningen, het Rekerhout of de Nijenburgh.

CURSUSSEN

Alkcare biedt cursussen over dementie aan voor mensen in de wijk. Vooral voor mantelzorgers kan dit ondersteunend zijn. Daarnaast organiseren wij waardevolle bijeenkomsten rondom dementie voor lotgenoten.

VERHUUR VAN RUIMTEN

Alkcare biedt de mogelijkheid op haar beide locaties voor verhuur van ruimten. Dit is inclusief personeel voor de bediening. De hapjes en de drankjes worden geleverd door onze keuken.

KLUSSERVICE

De huismeester van Alkcare kan kleine klusjes voor u doen. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van een lamp, ophangen van een schilderij of kleine reparaties aan een rollator.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons dienstenpakket of wilt een dienst aanvragen, neemt u dan contact op met onze facilitair manager. Bent u benieuwd naar onze prijzen klik dan hier voor onze prijslijst.