De activiteiten

De afdeling activiteitenbegeleiding in ’t Rekerheem biedt activiteiten voor alle bewoners; voor grote en kleine groepen, voor ouderen in de wijk en zelfs individuele activiteiten. zoveel verschillende wensen zijn er. Er zijn activiteiten gericht op de vitaliteit of het bevorderen van sociale contacten met andere (buurt)bewoners maar gewoon ook activiteiten ter lering en vermaak of om creatief bezig te zijn. Wilt u weten wat er deze maand wordt georganiseerd klik hier.

 

Wat zijn de kosten?

Aan de meeste activiteiten zijn voor de bewoners van ’t Rekerheem geen kosten verbonden. Echter wel voor activiteiten waar een externe docent aanwezig is, busreizen of activiteiten waar materialen of prijzen voor aangeschaft moeten worden. De bezoekers uit de wijk betalen entree voor alle activiteiten. Ze betalen door middel van strippenkaarten, die bij de receptie aangeschaft kunnen worden. Er zijn strippenkaarten voor de activiteiten en aparte strippenkaarten voor de koffie en de thee. Voor onze prijzen klik hier.

 

Vrijwilligers

Om het activiteitenaanbod te kunnen realiseren werken we samen met vrijwilligers. Er zijn vrijwilligers die bewoners bezoeken, een hobbyclub begeleiden, helpen met activiteiten op de huiskamers.  Vrijwilligers zijn onmisbaar bij het werk voor de bewoners. Zonder hun inzet zouden veel activiteiten niet aangeboden kunnen worden.  Wij zijn regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Bent u geïnteresseerd of wilt u inlichtingen, neem dan contact op met de coördinator van het vrijwilligerswerk in ‘t Rekerheem.