’t Rekerheem is hét Zorgcentrum in Alkmaar Noord, gelegen vlakbij winkelcentrum de Mare en de Rekerhout.. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

’t Rekerheem beschikt over 83 plaatsen. Wij bieden zorg aan bewoners met dementie, bewoners met somatische klachten, maar ook bewoners die tijdelijk een opname nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Psychogeriatrische verpleeghuiszorg wordt geboden in samenwerking met Magentazorg.

We bieden tal van faciliteiten voor de bewoners en voor mensen uit de wijk, met als doel dat ouderen zoveel mogelijk het leven kunnen leiden zoals zij dat willen.

De zorg

De meeste mensen willen graag zolang mogelijk thuis blijven wonen, maar als dat niet meer gaat biedt ‘t Rekerheem de zorg die iemand nodig heeft.

Lees meer over de zorg

Huiskamers

Als er meer zorg nodig is dan kunnen bewoners de dag doorbrengen op de gezamenlijke huiskamer. ’t Rekerheem heeft op elke afdeling een of twee huiskamers.

Lees meer over onze huiskamers

Welzijn

Bij Alkcare vinden we welzijn belangrijk. U kunt hier lezen hoe wij dat organiseren bij locatie                 ‘t Rekerheem.

Lees meer over Welzijn