Dag & Dauw en Stichting Alkcare

Dag en Dauw is een initiatief van Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard.
Zij organiseren met een aantal programmateams culturele activiteiten in verschillende  Alkmaarse wijken, voor iedereen vanaf 60 jaar.
Alkcare wordt ook onderdeel van 2  programmateams die actief gaan zijn in Oudorp en in Alkmaar Noord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een programma dat altijd aansluit

De mensen die het bedenken voor de doelgroep, zijn de doelgroep zelf. Op deze manier sluit het programma goed aan bij de wensen van senioren in Alkmaar. Er wordt aandacht besteed aan geschiedenis, actualiteiten en verschillende kunstdisciplines. De lezingen zijn erg leerzaam en bij de creatieve workshops zijn mensen vaak verrast. Het laagdrempelige karakter van de activiteiten werkt goed en meedoen is daarom altijd gezellig! Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard  zorgen voor kwalitatieve workshopleiders en met de Alkmaar Pas geniet u van voordelen. Zo is er een strippenkaart waarmee u zes activiteiten op verschillende locaties kunt bezoeken voor de prijs van vijf.

Voor slechts € 5,- kunt u genieten van een ochtend gezelligheid en creativiteit, vanzelfsprekend is de prijs inclusief een kopje koffie of thee. Dag & Dauw vindt plaats op een vast dagdeel in verschillende Alkmaarse wijken.

Meer informatie kunt u vinden op de website;
https://dagendauwagenda.nl/#agenda